Pëllumb Pipero ka kërkuar anùlimin e tenderit për organizimin e drekës në nder të tij nga Bashkia e Skraparit.

Në një njoftim të fundit ai thotë se tituli “Qytetar Nderi”, është nderi më i madh që mund t’i bënte vendlindja por dreka, sado modeste të jetë, duhet të anùlohet.Drekë në nder të mjekut Pëllumb Pipero, Bashkia e Skraparit hap ...

Mjeku Pipero u shpall “Qytetar Nderi” i Skraparit më 28 maj me propozim të kryetarit të Bashkisë Skrapar, Adriatik Mema.

Titulli u dha me motivacionin “Për veprimtari të shquar profesionale dhe akademike gjatë karrierës së tij në fushën e mjekësisë, veçanërisht në atë të sémundjeve inféktive, si dhe për kontributin e çmuar profesional dhe publik ne përballimin e situatës së pandémisë të shkàktuar nga Covid-19”.Pëllumb Pipero refuzon drekën e Bashkisë: Fama paska ca kusure ...

Postimi i plotë i mjekut Pipero:

Keshilli Bashkiak i Skraparit me ka akorduar Titullin “Qytetar Nderi” qe eshte nderi me i madh qe mund te me beje vendlindja ime dhe per te cilin do ti jem gjithe jeten mirenjohes, qytetareve, Keshillit Bashkiak dhe Kryetarit te Bashkise se Skraparit. Dhe “kusuri” eshte lajmi qe po lexoj ne te gjitha portalet se Bashkia ka vendosur te organizoje dhe nje dreke ne cermonine qe do te organizohet me kete rast!

Do ta konsideroja nje nder po aq te madh, qe ne respekt te situates dreka te anùllohet dhe ajo shume sado modeste qofte te orjentohet per nevoja te tjera te Bashkise dhe qytetareve te Skraparit, ndoshta ne ndihme te familjve ne nevoje!

Duke ju falenderuar edhe nje here, ju premtoj se do punoj gjithe jeten time me perkushtim profesional e pergjegjesi qytetare, per ta merituar Titullin e Qytetarit te Nderit te Vendlindjes time!Pëllumb Pipero qytetar nderi i Skraparit, Bashkia hap tender për ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!