Një senatore meksikane u kap duke dale ‘topléss’ në një konferencë të qeverisë, pa pasur dijeni se kamera e saj ishte ndézur.

Senatorja 66-vjeçare Martha Lucia Micher filloi të ndërròhet gjatë një takimi online më 29 maj me anëtarët e partisë politike Lëvizja Rigjeneruese, ata të Bankës së Meksikës dhe gazetarët.

Fotografitë nga mbledhja që u mbajt me qëllím që të diskutonin ndikímin e pandemisë së koronavírusit, u publikuan nga një person ende i panjohur.

Micher kërkoi falje për incídentin por mbajti një qëndrim të fortë kùddër ngàcmímeve online duke thënë se ajo është krenare për trupin e saj dhe nuk pranon të objektivizohet.

“Unë jam Malu Micher dhe nuk kam tùrp që kam treguar një pjesë të intímítetit tim rastësisht, sepse është pikërisht nocíoni që një grua është “vetëm trupi i saj” që ka lejuar dhe nxítur objektivizimin e grave kundër të cilave unë gjithmonë kam lùftùar. Unë jam një grua e moshës 66 vjeçare që kam ushqyer me gjí katër fëmijë, tre prej të cilëve sot janë burra profesionistë dhe përgjegjës dhe ndjehem krenar për trupin tim që i kam ushqyer ata”.

Shumë kolegë dhe politikë të tjerë kanë dalë publikisht me deklarata për të treguar solidaritet me senatoren…

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!