babastars

Menaxheri i grupit të njohur “Babastars”, Dekorim Sahiti, bëri me dije pak ditë më parë se ka rezultuar pozitiv në analizën për COVID-19.

Ai e dha vetë lajmin në një postim në Facebook, ku u kërkonte njerëzve të mos përhapin paník. Por shqétësimi më i madh ishte rreth njerëzve me të cilët kishte pasur kontakt Dekorimi.

Për të shuar të gjitha dýshimet ai ka reaguar sot në Instagram, ku shprehet e gjithë shoqëria ka dalë négative. Ky lajm e ka gëzuar pa masë Dekorimin, i cili thekson se fuqía e vírusit ka rënë, por kjo nuk duhet të thotë se duhet të zvogëlojmë kùjdesin.Menaxheri i grupit “Babastars” rezulton pozitiv me Covid-19 ...

Réagimi i plotë i Dekorit:

Familjarë, shokë dhe shoqe …

Ditët që ballàfaqohesh me vírusin dhe je nën monotoninë e vetizolimit (sidomos në ditët me mot të mirë si këto të fundit), e vetmja gjë që të bën të lumtur është që të gjitha rastet e kontaktit tek të cilët ti mund të kesh qenë bartës i vírusit po rezultojnë négativ në Covid-19.

Nuk jam ekspert i kësaj lëmie, por si duket vírusit po i humb fuqía. Ballafaqimi me të po është më i lehtë dhe mundësia për të ínfektuar fatmirësisht është zvogluar. Gjithsesi, nuk po them që ta zvoglojmë kùjdesin – përkundrazi.

Lajmi im i mirë është se deri më sot i gjithë stafi “Momo” si dhe miqtë me të cilët kam pasur më së shumti kontakt kanë rezultuar negativ 🙏🏼🙏🏼.

Shpresoj të vazhdoj kështu deri në fund dhe ne që po ballafaqohemi me këtë vírus ta kalojmë sa më lehtë e t’i kthehemi normalitetit.

Ju don Dekori, shihemi së shpejti💪🏼

Kùjdes po, pànik jo ♥️

 

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!