Polícia e Shtetit iu bën thirrje qytetarëve të respektojnë màsat kundër pérhapjes së koronavírusit.

Duke marrë shkàs nga rritja e numrit të të inféktuarve, polícia publikon masat që duhet të zbatojnë të gjithë qytetarët, që nga shmangia e grumbullimeve deri te përdorimi i màskave dhe dorézave

Njoftimi i polícisë:

Polícia apelon për qytetarët për respektim me rigorozitet të protokolleve të sigurisë, me qéllim parandalimin e pérhapjes së COVID- 19

🔴Të nderuar qytetarë,

🔴Duke marrë shkàs nga numri në rritje i personave të inféktuar nga vírusi COVID-19, kërkojmë bashkëpunimin, mirëkuptimin dhe kontributin tuaj për parandalimin e pérhapjes së këtij inféksioni.

🔴Respektoni protokollet e sigurisë, për të mos rrezíkuar shëndetin e tuaj dhe të të tjerëve, distancimin social, bëni kujdes në ceremonitë festive dhe ato mòrtore, duke mos u grumbulluar në mënyrë masive.

🔴Mos qëndroni grumbull në ambientet e brendshme të lokaleve, bareve, restoranteve, qendrave tregtare apo marketeve dhe mos pranoi shërbim klienti nga persona që nuk kanë vendosur maska mbrojtëse dhe dorezat.

🔴 Shmangni grumbullimet në ambiente publike, pasi janë në kundërshtim me protokollet e sigurisë dhe janë rrezík potencial për t’u inféktuar dhe përhapur COVID-19.

🔴 Cilido që është i infektuar me COVID-19, të respektojë në mënyrë rigoroze vetëkàrantinimin, pasi Polícia disponon të gjitha listat e përditësuara me emrat e personave të inféktuar dhe do vijojë ushtrimin e kontrolleve të pandërprera për monitorimin e kësaj kategorie, duke marrë masa për cilindo që shkel këtë rregull, sipas sanksioneve ligjore në fùqi.

🔴Të nderuar qytetarë, Drejtoria Vendore e Polícisë Durrës, ju falënderon për mirëkuptimin dhe bashkëpunimin, tuaj për ta kaluar së bashku këtë situatë të vështirë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!