Një lajm i kéq vjen nga spítali Inféktiv aty ku është regjistruar víktíma e parë e koronavírusit në radhët e bluzave të bardha.

Prof.Dr.Arjan Pushi, mjek Hématolog në QSUT, ka ndérruar jetë pas një bétéje disa ditore me vírusin vdékjéprurés COVID-19. Lajmi bëhet i ditur nga të afërm të mjékut.Image may contain: 1 person

“U dorézua një mjeshtër i punës që ndër vite dha një kontribut të madh në shërbimin e hématològjísë në vendin tonë dhe mbarë trevat tona ku ka shqiptarë. Dhe edukoi profesionalisht breza mjékësh ndër vite në vendin tonë! Shpirti i tij u préhtë në paqe! Dhe ngushéllime familjarëve!”, shkruan në rrjétet sociale Bernard Progni, i afërm me mjékun Arjan Pushi.

COVID-19 préku një numër jo të vogël mjékësh dhje inférmiérësh të spítaléve tona, por ky është rasti i parë që pérfundon me fàtàlitet.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!