Është rikthyer sërish problematika e përmbýtjes së Parkut Rinia, pas reshjeve të shiut që përfshinë kryeqytetin këtë të mërkurë.

Plot 1 miliard lekë investim nga Bashkia e Tiranës duket se ka shkuar dém pasi hapësirat mes kodrave të krijuara në këtë park janë kthyer në péllgje të mbushura me ujë.Investimi 1 miliard lekë tek Parku Rinia, përmbytet me shiun e ...

Kjo pamje e trishtë pritet të shihet sa herë që do të bjerë shi në Tiranë dhe është për të ardhur keq pasi nuk ka kaluar as një muaj që kur parku u inaugurua më 1 qershor për festën e fëmijëve.

Një vit më parë bashkia hapi tenderin me objekt “Rehabilitimin e parkut Rinia” me vlerë 78.705.775 lekë pa TVSH. Me gjithë vlerën e TVSH ky prokurim i fituar nga kompania Agikons arrin vlerën e 1 miliard lekëve.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!