Shumë shpejt, moderatorja Jondia Vokshi dhe partneri i saj, Besnik Krapi, do të bëhen prindër për herë të parë.

Jonida është në ditët e fundit të pritjes së ëmbël dhe më herët dyshja ka zbuluar se në jetë do të vijë një vajzë.Jonida Vokshi Sa here bej selfie keto dite, mendoj qe eshte e fundit🤰🏻 dhe tjetra do jete 🤱🏻
Nuk po me durohet me te te njoh,vdiqa🙏🏻❤️ Photo by Jonida Vokshi on June 11, 2020. Image may contain: 1 person, closeup

Duket se modertoren s’po e mban më vendi nga padurimi për të parë sa më shpejt bebushen e saj.

Në një postim në llogarinë e saj në Instagram, Jonida ka ndàrë me ndjekësit ndjesitë e veçanta të këtyre ditëve.Jonida Vokshi Sa here bej selfie keto dite, mendoj qe eshte e fundit🤰🏻 dhe tjetra do jete 🤱🏻
Nuk po me durohet me te te njoh,vdiqa🙏🏻❤️ Photo by Jonida Vokshi on June 11, 2020. Image may contain: 1 person, closeup

Asaj i duket sikur çdo foto që shkrep, do të jetë e fundit foto kur është shtatzënë, siç e tregon nëpërmjet emoji-ve.

“Sa here bej selfie keto dite, mendoj qe eshte e fundit🤰🏻 dhe tjetra do jete 🤱🏻
Nuk po me durohet me te te njoh,vdiqa🙏🏻❤️”- janë fjalët e Jonidës krahas postimit.Jonida Vokshi Sa here bej selfie keto dite, mendoj qe eshte e fundit🤰🏻 dhe tjetra do jete 🤱🏻
Nuk po me durohet me te te njoh,vdiqa🙏🏻❤️ Photo by Jonida Vokshi on June 11, 2020. Image may contain: 1 person, closeup

Vazhdimisht në rrjete sociale moderatorja ka treguar se po e shijon në maksimum pritjen e ëmbël.

Ajo dhe Besniku e kanë gjetur një emër për vajzën, megjithatë preferojnë të mos e tregojnë derisa ajo të vijë në jetë.Jonida Vokshi Sa here bej selfie keto dite, mendoj qe eshte e fundit🤰🏻 dhe tjetra do jete 🤱🏻
Nuk po me durohet me te te njoh,vdiqa🙏🏻❤️ Photo by Jonida Vokshi on June 11, 2020. Image may contain: 1 person, closeupJonida Vokshi Sa here bej selfie keto dite, mendoj qe eshte e fundit🤰🏻 dhe tjetra do jete 🤱🏻
Nuk po me durohet me te te njoh,vdiqa🙏🏻❤️ Photo by Jonida Vokshi on June 11, 2020. Image may contain: 1 person, closeup

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!