Të gjithë e njohin telekomedinë “Fundi i Marrëzisë” dhe veçanërisht skenën e famshme të dhùnës së gruas ndaj burrit, i cili nuk zgjidhte dot një fjalëkryq në gazetë!

“Çfarë bëjmë ne mëngjes drekë, darkë”, ishte pyetja e fjalëkryqit që nuk gjente dot asokohe Muharrem Hoxha. Por si u realizua skeçi i famshëm dhe veçanërisht momenti i dhùnës?

Epo aktori tregoi sot në “E Diell” se është dhùnuar me të vertetë në këtë pjesë nga kolegia e tij. Ai u shpreh se fillimisht u realizua një skenë dhùne “me sikur”, por nuk doli gjë, ndaj regjisori vendosi që dhùna të ushtrohej vërtet mbi aktorin, i cili në përfundim, mbeti me shenja në trup.

E pyetur nga moderatorja Fjoralba Ponari në lidhje për këtë skenë, Rrema tha se dhùna është ushtruar me të vërtetë, duke shtuar me humor se aktorja inàtin që mund të kishte me burrin ja nxori atij.

“Ne e bëmë si sikur, por nuk doli mire. Më tha regjisori dy minuta është, por në fakt aktorja të gjithë inàtin me burrin e vet ma nxori mua”, u shpreh Rrema.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!