Ditën e sjeshme, Stresi tregoi në një video në llogarinë e tij në Instagram një situatë të pakéndshme që i kishte ndodhur me reperin Mato Lale.

Ai tregoi se Mato së bashku me shokët e tij ishin rràhur nga një grup djemsh dy ditë më parë dhe kishin dénoncùar Stresin dhe grupin e tij në políci.

Strési tregoi se s’kishte fare gisht në këtë punë. Ai ka shtuar se “bad boys” nuk janë vetëm ata në Shqipëri dhe se ata nuk janë bàndë e rrezíkshme, por bàndë shokësh.Stresi bën për spital reperin Matolale? Lushaj: Do ta lë muzikën ...

Mirëpo, reperit nuk i ka dalë e kéqja me kaq dhe në një postim në InstaStory ka kércénuar reperin Mato Lale.

Strési i kërkon këtij të fundit të síllet mirë, pasi ka fakte që ka shàrë shokët e tij, e më pas është bashkuar sërish me ta.

Ndërkohë, Mato ende nuk ka réaguar pas deklaratave të Strésit. Presim tani se çfarë do të ndodhë më tej…Rri mirë se kam fakte', Stresi kërcënon Ma - Syri | Lajmi i fundit

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!