Që prej 3 muajsh transporti publik në të gjithë vendin ka qenë I pézulluar për shkàk të pandemisë globale. Mirëpo ditën e sotme ka ardhur një lajm i mirë për të gjithë qyetetarët dhe për shoqatën e transportit publik.

Ministrja e Infrastrukturës dhe Energjisë, Belinda Balluku ka bërë me dije para pak minutash në rrjete sociale se në datë 15 qershor rifillon transporti publiku sipas protokollit të miratuar nga ISHP, raporton IconStyle.Bus lines in Tirana - Wikipedia

Ndërkaq për shkàk të situatës së krijuar në vend nga Covid-19, ka njoftuar se transporti publik do të funksionojë vetëm me 70% të kapacitetit të lejuar.

Gjithashtu ka paralajmëruar që të gjithë pasagjerët duhet të jenë të pajisur me maska. Dhe të ruajnë distancën mes njëri-tjetrit.Belinda Balluku Një lajm i mirë për 👫qytetarët dhe sektorin e 🚍transportit publik. 15 QERSHOR rifillon shërbimi i transportit publik, duke ju përshtatur rregullave të reja, sipas protokollit të miratuar nga ISHP
#bashkë #doiadalim🇦🇱 Photo by Belinda Balluku on June 07, 2020.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!