Megjithëse udhëton jashtë thuajse çdo javë dhe është larg shtëpisë shumicën e kohës për shkàk të koncerteve të shumta, Tayna e gjen kohën të kthehet edhe në strehëzën e saj të dashurisë, në shtëpinë e prindërve në Prizren.

Përveç dashurisë së prindërve, reperja merr edhe dashurinë e fansave të shumtë, të cilët e llastojnë me dhurata në derën e shtëpisë.

Një ndjékëse i ka dërguar Taynës libra, parfum e çokollata, dhurata që e kanë bërë të lumtur pafund.Tayna Hola papi🌸 Photo shared by Tayna on June 25, 2020 tagging @sellmakasumoviq, @kacilleshi, and @ajkune_professional. Image may contain: 1 person

“Kam fansat më të mirë! Ata më sjellin dhurata në shtëpinë e prindërve thuajse çdo ditë! Faleminderit Aurita! Të du!”-shkruan reperja e emocionuar krahas postimit.

Së fundmi, reperja ka nisur sërish koncertet dhe i pari që mbajti ishte në Zvicër.

Madje, ajo u shfaq me një look të ri me flokët ngjyrë blu dhe e dogji skenën.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!