Ministrja Ogerta Manastirliu ka publikuar sot një video sensibilizuese për përhàpjen e COVID-19.

Ajo kërkon kujdes në përditshmëri nga të gjithë, ndërsa shprehet se të gjithë qytetarët duhet të ruajnë distancën 1.5 metër, të mbajnë màskë, të lajnë duart shpesh dhe të dezinféktojnë ambientet:

“Më e kéqja nuk do të vijë vetëm nëse secili prej nesh tregon kujdes në përditshmëri!

‼️#RespektoniRregullat🙏🏼
↔️Ruani distancën 1.5 metër
😷Mbani màskë/barriera mbrojtëse kur nuk është e mundur të ruhet distanca
🧼Lani shpesh duart
🧴Dezinféktoni ambientet

#Mbroni veten dhe të afërmit tuaj! Vetëm duke treguar kujdes, mundemi ta mpòshtim COVID19!”

Për ta kuptuar rëndësinë e kontaktit në jetën e përditshme mjafton të shohim këtë video!

https://www.facebook.com/OgertaManastirliu/videos/972027523251437/

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!