Mozzik publikoi këngën e tij të fundit, “Madonna”, në të cilën flet – ndër të tjera – për një vajzë që ka flokët e bardha si Madonna, pi [birrë] Corona, mban dy telefona, nuk i bëhet vonë për orët e vona, ona, ona…

Kënga u publikua një ditë më parë dhe në 24 orë grumbulloi 2 milionë klikime. Aktualisht ka më shumë se 5,2 klikime në YouTube.

Bukur deri këtu. Shijet janë subjektive, por teksti jo. Pa dashur të komentojmë fraza që lihen më nënkuptim në mënyrë të çuditshme, duhet thënë se kënga duket si shumë tekste të bashkuara në një të vetëm, që nuk bëhen dot një e tërë,shkruan Anabel.Kënga e Mozzik thyen rekord, por një pyetje: Ç’kuptim ka?

Për ta ilustruar, kënga trend e momentit flet nga njëra anë për këtë vajzën që Mozzik nuk ka ndërmend ta ndjékë nga pas, për sa kohë nuk është euro, për të cilën thotë (jo në mënyrë kaq të sjellshme) se i intereson vetëm séksi.

Por nga ana tjetër, thotë se “i qëndron besnike dhe ai i qëndron besnik”. Mozzik, ndàje mendjen. Si është kjo vajza me flokët si Madonna-donna-onna-na?Mozzik lanson këngën e re "Madonna" - Telegrafi

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!