Jonida Vokshi dhe Bensik Krapi janë bërë prindër për herë të parë të një vajze!

Bebushi i tyre ka ardhur në jetë sot dhe ia ka rrémbyer zemrën babit të saj, i cili ka dhënë lajmin e bukur në Instagram.Jonida Vokshi rrëfehet para lindjes: Unë dhe Besniku vdesim për ...

Ndër të tjera Besniku shkruan se vajzën e kanë pagzuar me emrin Emi, dhe të dyja nënë e bijë gëzojnë shëndet të plotë.

“Zoti m’ka taku me ni çikë shumë t’bukur sot. Ma ka marr krejt zemrën! Emrin e ka Emi. N’fillim kajti fort … poget kur e kuptoj kush jom e kur m’pa qysh dokna 😂 Po menihere u bonëm shokë. U pajtum me kon shokë të ngushtë përjetë! Emi dhe nana e saj e bukur Jonida, që unë e du fort, janë shnosh e mirë! Ju dojmë shumë krejtve e faleminderit për kujdesin! Shoqes teme t’ngushtë, Zoti ia dhashtë shnetën, lumtuninë e durimin. Neve na boftë prind’ krenar! Vendi i vet u krenoftë me të! @jonidavokshiofficial ❤️besnik krapi Zoti m’ka taku me ni çikë shumë t’bukur sot. Ma ka marr krejt zemrën! Emrin e ka Emi. N’fillim kajti fort ... poget kur e kuptoj kush jom e kur m’pa qysh dokna 😂 Po menihere u bonëm shokë. U pajtum me kon shokë të ngushtë përjetë! Emi dhe nana e saj e bukur Jonida, që unë e du fort, janë shnosh e mirë! Ju dojmë shumë krejtve e faleminderit për kujdesin! Shoqes teme t’ngushtë, Zoti ia dhashtë shnetën, lumtuninë e durimin. Neve na boftë prind’ krenar! Vendi i vet u krenoftë me të! @jonidavokshiofficial ❤️ Photo shared by besnik krapi on June 18, 2020 tagging @jonidavokshiofficial. Image may contain: one or more people, hat, phone and indoor

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!