Këngëtari i njohur Gold Ag kurorëzoi pak kohë më parë dashurinë e tij me vajzën që i ka rrémbyer zemrën.

Ai është treguar gjithmonë i kujdesshëm për të mos bërë publike shumë detaje dhe deri tani nuk kishte publikuar asnjë foto nga dasma dhe nuk e kishte bërë publik identitetin e partneres.

Këngëtari ka postuar së fundmi një foto nga dasma ku bashkëshortja e tij shfaqet me fustanin e bardhë dhe ata të dy duken shumë të lumtur së bashku.𝑬𝒓𝒎𝒊𝒓𝒂 𝑺𝒉𝒌𝒐𝒅𝒓𝒂 𝑨𝒈𝒖𝒔𝒉𝒊 ❤️ Photo by 𝑬𝒓𝒎𝒊𝒓𝒂 𝑺𝒉𝒌𝒐𝒅𝒓𝒂 𝑨𝒈𝒖𝒔𝒉𝒊 on May 15, 2020. Image may contain: 2 people, sunglasses

Krahas fotos ai i dedikon partneres fjalët më të bukura.

“Ti më ke bërë komplet e me t’rujt e kam nga Zoti amanet”, shkruan këngëtari duke i bërë tag bashkëshortes.

Të shumta janë urimet që këngëtari ka marrë nga miqtë dhe fansat të cilët i urojnë çiftit një jetë të gjatë dhe të lumtur.𝑬𝒓𝒎𝒊𝒓𝒂 𝑺𝒉𝒌𝒐𝒅𝒓𝒂 𝑨𝒈𝒖𝒔𝒉𝒊 Një jetë me jetë ❤️ @arianagushi Photo by 𝑬𝒓𝒎𝒊𝒓𝒂 𝑺𝒉𝒌𝒐𝒅𝒓𝒂 𝑨𝒈𝒖𝒔𝒉𝒊 on June 26, 2020. Image may contain: 1 person, standing and wedding𝑬𝒓𝒎𝒊𝒓𝒂 𝑺𝒉𝒌𝒐𝒅𝒓𝒂 𝑨𝒈𝒖𝒔𝒉𝒊 Një jetë me jetë ❤️ @arianagushi Photo shared by 𝑬𝒓𝒎𝒊𝒓𝒂 𝑺𝒉𝒌𝒐𝒅𝒓𝒂 𝑨𝒈𝒖𝒔𝒉𝒊 on June 26, 2020 tagging @sellmakasumoviq, @norikuka, @kacilleshi, @arianagushi, @walonefashiongroup, @golden__imperial, and @labinotgashi_. Image may contain: 2 people, beard

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!