Fjoralba Ponari ka qenë e ftuar sot tek emisioni i mëngjesit “Wake up” në Top Channel.

Duke marrë shkasë nga ngjarjet e ndodhura së fundmi në studio janë diskutuar tema në lídhje me ngàcmimet e ndryshme.

Fjoralba Ponari teksa shpérthen në lot, tregon incídentin e tmérrshëm që i ka ndodhur disa vite më parë kur ishte thjesht një studente.Fjoralba Ponari flet për dashurinë e shkuar: Pendohem kur mendoj ...

“Kam qenë në vit të parë të shkollës së lartë kurjam sùlmùar fizíkisht. Kam qenë nën kércénimin e një thíke… Agrésori im ishte në gjéndje të déhur dhe në ato kushte nuk e di sesi mund të kishte përfunduar. Fatmirësisht aty u ndodhën dy zotërinj që më ndihmuan. Agrésori im ishte me kapele dhe nuk e dénòncoja dot, pasi zëre se po denòncòja një fantazëm. Në atë kohë kam kaluar ànkthe shumë të mëdha”.- tregon Ponari.

Kjo situatë pati déme psikologjike tepër të mëdha, të cilat e çuan moderatoren të ndíqej me seanca private nga psikologu.

Mbështetja më e madhe për të kaluar këtë gjendje, ka qenë nga prindërit e saj, duke qenë se ata janë mjekë me profesion.Fjoralba Ponari flet hapur për të dashurin: “U pendova…”

Fjoralba ditë më parë ka reaguar për situatën e pahijshme që ndodhi në Babrru, ku roja i një shkolle kishte pérdhùnuar për 3 vite një 15-vjeçare.

Bashkë me këtë lajm ajo publikoi disa tituj lajmesh përdhùnímesh dhe ka dhënë opinionin personal.

Ajo i ka ndéshkuar ashpér të gjithë kéqbërësit dhe është shprehur se dëshiron që ata të marrin dénimin maksimal.Ishte në gjendje të dehur, kërkova të hapeshin kamerat' Fjoralba ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!