Për shkak të formave të saj hòt dhe ndryshimit që ka bërë ndër vite, modertorja Luana Vjollca përflitet shpesh për ndréhyrje të ndryshme e opéracione plastike.

“Nuk e di si ka dal kjo histori që unë jam e bërë, e stërbërë, çdo njeri ndryshon. Më plot gojën them që nuk kam prekur asgjë në trup dhe nëse keni ndonjë për ta vërtetuar, unë jam gati”- ka thënë Luana më herët dhe vazhdon t’i qëndrojë kësaj deklarate.

Madje, ajo i ka mbyllur gojën të gjithë atyre që e akùzojnë për opùracione me një foto të publikuar nga fansat e saj.

Ata kanë bashkuar foton e moderatores kur ishte e vogël dhe një foto tjetër të shkrepur së fundmi, ndërsa krahas postimit shkruajnë:

“Hmm. Opéracione shumë kjo? Bítch please, shikojeni kur ishte 8 vjeç!”

Luana e ka miratuar këtë postim me një gif me fytyrën e saj, ku shfaqet duke bërë “ok” me gisht. Pra, kishit gjë tjetër për opéracionet e saj?

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!