Don Phenom ka pozuar me një shumë të madhe parash në duar.

Ai është një prej emrave të suksesshëm të estradës së muzikës shqiptare.

Me publikimin e projekteve muzikore, ka arritur t’i bëjë për vete një numër të madh të fansave, të cilët po e presin me padùrim edhe këngën e tij të re.Don Phenom U bo Pheezy 29 🤦‍♂️ #caliberflowentertainment Photo by Don Phenom in Marina Bay Luxury Resort and Spa. Image may contain: 1 person, sky, ocean, outdoor and water

Ai është aktív edhe në rrjéte sociale, sidomos Instagram dhe me ndjékësit ndàn imazhe të shumta.

Njësoj ka vepruar së fundmi dhe duket se imazhin e ka shképutur nga xhirimet e klipit. Don Phenom shihet me një shumë të madhe parash në duar ku pranë saj i ka shkruar edhe disa fjalë.

“Tu bo pak palester Se jom shnosh Shum . Faleminderit Zot, gjithmonë”, ka shkruar ai pranë postimit të fotos.Don Phenom Tu bo pak palester Se jom shnosh Shum 🙌🏻 #thankGodalways #🧿 Photo by Don Phenom in Tirana, Albania. Image may contain: 1 person, standing and phone

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!