Dy përfaqësuesit e Aleancës për Mbrojtjen e Teatrit, Robert dhe Edmond Budina, kanë rezultuar pozitivë me Covid-19.

Lajmi është bërë i ditur nga “Gazeta Shqip” dhe mendohet se shkàk për inféktimin janë bërë protéstat për príshjen e Teatrit Kombëtar.

Pas shémbjes së tij, Aleanca për Mbrojtjen e Teatrit mbajti protésta disa ditore në Tiranë.Presidenti të shpërndajë parlamentin”, Budina thirrje qytetarëve ...

Gjithashtu, Aleanca nisi takimet nëpër rrethet e Shqipërisë me qéllimin mbledhjen e firmave për rindërtimin e Teatrit Kombëtar.

Pikërisht kontakti me shumë njerëz duket se ka inféktuar edhe dy artistët, të cilët ende nuk e kanë konfirmuar publikisht këtë lajm.

Për shkàk të çështjes së mbrojtjes së Teatrit, dy vëllezërit janë bërë shpesh kryefjala e mediave në vendin tonë. Madje, për të mbrojtur ndërtesën ata janë bërë shpesh pjesë e përléshjeve me polícinë.Vëllezërit Budina mbrojnë teatrin në krah të Bashës - Real Story

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!