Mozzik i ka habitur të gjithë ndjékësit e tij në Instagram, pasi ka publikuar një foto të Kidës.

Asnjë koment dhe asnjë detaj nuk ka zbùluar për këtë postim, për të cilin shumë nga fansat e tij mendojnë se u bë gabímisht.Years after Kida ended his friendship, Mozzik did what was not ...

Në fakt, Kida ka bërë të njëjtën gjë me Mozzik, duke publikuar një foto në të njëjtin vend dhe thuajse në të njëjtin pozicion.

Kjo gjë ka tërhéqur edhe vëmendjen e Getinjos, vëllait të Mozzik i cili shkruan:

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!