Është dhënë sot masa e sigurisë për për 48-vjeçarin nga Berati, Sokol Kapinova, pas ngàcimit séksùal ndaj një vajze 5-vjeçare të cilën e génjeu me ëmbëlsira.

Gjýkata e Beratit vendosi “arrést me bùrg” për të akùzùarin i cili ka pranuar ngjarjen e réndë, ndërsa ka rréfyer edhe dinamikën e ngjarjes.Adoleshentja shqiptare denoncon xhaxhain për abuzim seksual për 7 ...

Ai i kishte génjyer dy motrat 5 dhe 7 vjeç me ëmbëlsira dhe më pas i kishte futur në banesë. Pasi i futi në banesë, 7-vjeçarja filloi të bértíste për ndihmë.

“Dy motrat 5 dhe 7 vjeç po luanin në oborrin e pallatit, I kam génjyer me ëmbëlsira dy vajzat. I kam future në banesë. 7 vjecarja ka bërtítur për ndihmë”, mësohet të ketë thënë në gjýq Kapinova.

Pas vizitës mjekësore, rezulton se 5-vjeçarja ka shénja të ngàcmimit séksùal.abuzim seksual

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!