Sot është dita e fundit që këngëtarja e njohur Beatrix Ramosaj është 25 vjeç.

Nesër, ajo feston ditëlindjen dhe në Instagram nuk ka mùnguar poza e fundit e bukuroshes si 25-vjeçare.

Duke parë sesi këto vite kanë fluturuar kaq shpejt, Beatrix ka bërë një reflektim të rëndësishëm për jetë e saj dhe gjërat më me vlerë me të cilat është bekuar.Beatrix Ramosaj Today is June 8, which means today is my last day of being 25. I turn 26 and enter my “late 20s” tomorrow. This past year has flown. I’ve made some absolutely incredible memories. 🥳 Man time flies quickly! Just reflecting on this past year of travel and feeling so blessed with where I am mentally, spiritually and emotionally in my life! ❤️ So grateful 🙏🏼 Sending lots of love and good vibes your way 💘🌸✨🔮♊️💜 Photo shared by Beatrix Ramosaj on June 08, 2020 tagging @vivienvance. Image may contain: 1 person, cloud, sky, outdoor, water and nature

Këngëtarja ka vendosur ta ndàjë reflektimin me ndjékësit në Instagram, krahas fotos ku shfaqet super séksi me bikini.

“Sot është 8 qershor, që do të thotë se sot është dita ime e fundit si 25-vjeçare. Nesër bëhem 26 dhe futem në të 20-tat e vona. Viti i fundit ka fluturuar! Kam krijuar disa kujtime fantastike. Koha fluturon kaq shpejt! Thjesht kam reflektuar gjatë këtij viti të fundit me udhëtime dhe ndihem e bekuar për faktin se ku kam arritur mendërisht, shpirtërisht dhe emocionalisht në jetën time! Jam kaq falenderuese! Ju dërgoj shumë dashuri dhe pozitivitet!”- janë fjalët e këngëtares.

Disa ditë më parë, Beatrixi përlòti Instagramin me fjalët dedikuar të atit të ndjérë në ditën e tij të lindjes.

Këngëtarja ka pasur një lídhje tepër të veçantë me të dhe asnjë ditëlindje e babait të saj nuk kalon pa një dedikim rrënqethës nga Beatrix.Beatrix Ramosaj It’s less what the eyes see and more what the soul feels 🌸💓✨ @vivienvance 👙 Photo shared by Beatrix Ramosaj on June 07, 2020 tagging @vivienvance. Image may contain: 1 person, outdoor

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!