Vogëlushi Alvin Berisha préku zemrat e shqiptarëve me historinë e tij të dhímbshme, pasi u mor nga e ëma në Siri dhe qëndroi për pesë vite në kampin e férrit “Al Hol”.

Pasi u kthye nga Siria, ai e kishte të nevojshëm një opéracion që kishte si qéllim përmirësimin e gjendjes së tij shëndetësore.

Tashmë, gjendja e vogëlushit është mirë dhe disa muaj pas daljes nga kampi, Alvin ka ndryshuar totalisht.

Ai është kthýer nga Italia së bashku me familjarët dhe ka ardhur në Durrës.

Babai i tij ka ndàrë disa foto të vogëlushit në rrjete sociale, i cili mban të veshur fanellën e kombëtares tonë.

Vogëlushi ka shtuar disa kile më shumë dhe në fytyrën e tij shihet qartë lumturia.

Alvinit i shkëlqejnë sytë dhe pas 5 vitesh të vështira më në fund po kalon ditë si të gjithë fëmijët e tjerë.

Historia e Alvin Berishës u bë publike disa muaj më parë, pasi i ati kërkonte kthimin e të birit në Itali.

Alvin ishte marrë nga e ëma drejt kampit Al Hol dhe pas një shpérthimi ajo kishte ndérruar jetë, ndërsa Alvin për fat të mirë mundi të shpétojë. Ai u bashku me familjen tij në nëntor të vitit që lamë pas.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!