Arta Dobroshi do të bëhen nënë!

Aktorja e njohur shqiptare është në pritje të ëmbël, por lajmin nuk e zbuloi ajo vetë.

Ushtàraku britanik Martin Browning, gjatë kthimit të tij të Kosovë, 21 vite pas çlirimit, kërkoi dy përkthyesit e tij Arta dhe Genc, të cilëve nuk ua mbante mend mbiemrin.

Genci dhe Arta ishin përkthyesit e tij që kishin ardhur nga Maqedonia në ditën kur fòrcat e NATO-s hýnë në Kosovë.

Dhe teksa fliste për dy miqtë e tij, ùshtari u shpreh se ata nuk kanë ndryshuar, përveç faktit që Arta është shtatzënë.

Ai shprehet se nuk e dintë që Arta është tashmë një aktore, pasi nuk ua mbante mend mbiemrat. Në kohën kur u njohën bashkë ata ishin studentë.

Aktorja e njohur shqiptare Arta Dobroshi ka qenë së fundi pjesë e serialit të njohur “Gangs of London”, ku gjithashtu ishte shtatzënë në rol. Në sezonin e parë Arta ka një pjesë të vogël, por pritet që në sezonin e dytë ajo të jetë shumë më tepër prezente pasi konsiderohet si një ndër rolet kryesore në vazhdimësi.

https://www.facebook.com/Ora7Official/videos/269741481106107/

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!