Afrona Dika ka shprehur mallin e madh që ndjen për bashkëshortin e saj, Blero Muharremi, pasi çifti ka 4 muaj që jetojnë të ndàrë.

Më sa duket, pandemia i ndàu ata dhe për Afronën nuk ka moment më të vështirë. Në një status prékës, ajo shprehet se dashuria u ka dhënë fòrcë të kalojnë çdo sfidë, por sërish i mungon Blero çdo ditë e më shumë.

“Më mungon çdo ditë e më shumë……Mungesa jote është aqë e madhe ,Sa që nuk e dij se si Ta shpjegoj̈ me fjalë…Dashuria e fortë na Ka dhënë fòrcë të mbijetojmë̈ Çdo sfidë në martesën dhe lidhjen tonë… Janë bërë 4 muaj që nuk Jemi parë dhe më Mungon Cdo ditë e më shumë… Sikur Te rilindja do të të bëja të njëjtë̈n zgjidhje të martohesha me Ty dhe të ndàja jetën me Ty të dua ❤️❤️❤️”, shkruan Afrona.Afrona Dika Më mungon cdo ditë e më shum......Mungesa jote është aqë e madhe ,Sa që nuk e dij se si Ta spjegojë me fjalë...Dashuria e fortë na Ka dhënë forcë të mbijetojmë Cdo sfidë në martesën dhe lidhjen tonë... Jan bërë 4 muaj që nuk Jemi parë dhe më Mungon Cdo ditë e më shumë... Sikur Te rilindja do të të bëja të njejtën zgjidhje të martohesha me Ty dhe të ndaja jeten me Ty të dua ❤️❤️❤️ Photo shared by Afrona Dika on June 17, 2020 tagging @bleromuharremi. Image may contain: 2 people, people standing and wedding

Sigurisht që ky postim tepër emocional nuk mund të mos komentohej nga Blero, i cili ka shprehur gjithashtu mungesën e madhe që ndjen tani që nuk e ka pranë shpirtin e tij.

“awawaw shpirti jem ❤️❤️❤️ Më mungon shumë”, ka shkruar Blero në komentin e tij.

Çifti ka kohë që nuk e kanë parë njëri-tjetrin, pasi Afrona po qëndron në Zvicër ndërsa Blero në Kosovë. Dhe siç mund të kuptohet malli për njëri-tjetrin është i madh.Blero dhe Afrona Dika do të martohen në shtator - Telegrafi

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!