Më 26 janar legjenda e basketbollit Kobe Bryant ndérroi jetë në një aksident tragjik së bashku me vajzën e tij dhe 6 persona të tjerë.

Ky ishte një lajm shumë i trìshtë për të gjithë fansat e tij dhe për të mbajtur gjallë kujtimin e tij, ata kanë vendosur që vlerësojnë gjërat materiale që ai ka lënë pas.

Kështu ka ndodhur me unazën e tij të famshme me ar dhe diamant.N.B.A. Star Kobe Bryant Dies in California Helicopter Crash - The ...

Kjo unazë, e cila përmban rreth 40 gur të vegjël diamantesh është shitur në ankand për 206.000 dollarë.

Ankandi i cili u organizua nga “Goldin Auctions” të dielën, në fillim filloi me shifrën prej 15.000 dollarë për të arritur më pas shumën maksimale.

Ajo ishte një prej dy unazave identike që basketbollisti i ndjerë ua kishte dhuruar prindërve të tij, Pamela dhe Joe “Jellybean” Bryant, për ta nderuar suksesin me Los Angeles Lakers në sezonin “1999-2000”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!