Wilford dhe Mary Kepler, nga Winscosin janë vìktima të koronavìrusit në ShBA.

Në një moshë të thyér, ata ndërruan jetë në të njëjtën ditë ashtu siç do të kishte dashur çdo çift.

Brenda 6 orësh vìrusi vdékjéprurës u mori jetën të dyve dhe në momentet e fundit, të moshuarit ishin kapur për dore.U prekën nga koronavirusi, çifti i moshuar vdes kapur dorë për ...Mbesa e tyre ka thënë në një intervistë për mediat e huaja tha se lajmi i trònditi shumë, por janë të lumtur për faktin që ata ishin pranë njëri-tjetrit deri në ditën e fundit të jetës, ashtu siç kishin premtuar.

Wilford, 94, dhe Mary, 92, ishin testuar të dy pozitivë me Covid-19 dhe kanë qenë të shtruar në të njëjtin spìtal që në fillim të prillit.Bashkë deri në frymën e fundit/ Me shtretërit ngjitur dhe të kapur ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!