Një drekë e ngrohtë për festën e Bajramit ishte organizuar sot tek “E diell” ku ishin mbledhur disa personazhe të njohur për të festuar.

Një ndër to ishte edhe këngëtarja Çiljeta Xhilaga, e cila ka agjëruar gjatë muajit të Ramazanit.

Përpos Bajramit, u folën edhe shumë tema interesante dhe një ndër to ishte si mund të zbulojmë tràdhtinë.

Miku i saj Eraldo Rexho ka treguar se Çiljeta e ka pasur prefesion dédektiven dhe kjo e fundit duke qeshur e pranoi dhe tregoi sesi shoqet e saj i vinin për t’i zgjidhur problemet sentimentale.

“Është pasioni im i fshehur e kam deklaruar. Dhe shoqet e mia kur kanë probleme sentimentale vijnë tek unë. I them më thoni thelbin se skemën e ndërtoj unë dhe ta gjej pikën kulminante. Çuditërisht ashtu ju del siç them unë. Është me intuitë ajo gjëja”, tha artistja e njohur.

Nuk e dimë për ju, po ne me këtë rrëfim të Çilit na u kujtua shoqja tipike që është më kéq se FBI-ja për të analizuar të dashurin nëse ai është i duhuri apo jo.

Këngëtarja e famshme ka treguar ndër të tjera se gjatë muajit të Ramazanit, misioni i saj ishte të konvertonte mamanë, nga ortodokse në myslimane. Ajo tregoi se i ka kërkuar të ëmës të thotë shehadetin, (në Islam, nëse thua shehadetin, do të thotë që bëhesh mysliman) dhe ajo e ka thënë këtë gjë. Po ashtu, këngëtarja zbuloi se së bashku me mamanë edhe është falur.

“I thash mamit, thuaj shehadetin. E tha ajo. I thash tani të bëra myslimane. E kam ulur dhe mamin në sexhde, është falur me mua”, tregoi Çiljeta.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!