Tayna është ndër emrat më të njohur në showbiz-in shqiptar dhe jo vetëm.

Reperja ka marrë vëmendje e të gjithëve falë talentit të saj në muzikë, por edhe pamjes së saj tërheqëse.

Së fundmi reperja ka publikuar një video ku vë në pah format tërheqëse dhe tregon se ka shtuar disa kile.

Por, kilet ndryshe nga disa prej nesh, asaj i kanë shkuar të gjitha në vendin e duhur.

Veshja e saj i vë në dukje format dhe shihet se ajo ruan ende linjat perfekte.

Në këto ditë karantine, Tayna ka qenë mjaft aktive në rrjetet sociale dhe shpesh tregon detaje që lidhen me jetën e saj.

Në këtë periudhë, ajo nuk ka ndalur as së punuari për projekte të reja muzikore.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!