Ditën e sotme ka bërë xhiron e rrjetit një video e njërit prej punojësve të Polìcisë së Shtetit, i cili duket se ka thyér rregullat në orarin e punës.

Teksa qëndron në makinën e polìcisë dhe sigurisht në krye të detyrës, ai ka ndaluar duke biseduar me një vajzë, e cila i qëndron nga jashtë në xhamin e shoferit.

Ndërkohë që bisedojnë, polìci nis të prékë vajzën dhe ta përkëdhelë në të pasme, ndërsa merr disa reagime nga ana e saj.

Ata ngàcmohen me njëri-tjetrit dhe ajo e qëllon disa herë me shuplàkë brenda në makinë, ndërsa ai ia kthen po njësoj.

Kjo është një shkelje e rregullave nga polìci, i cili është me makinën e Polìcisë së Shtetit, me uniformë dhe mbi të gjitha në orarin e punës, ndërkohë që qytetarët presin që ai të ruajë rendin dhe sigurinë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!