Rina Balaj dhe partneri i saj, Sin Boy, po e kalojnë së bashku karantinën duke qenë se disa kohë më parë nisën të bashkëjetonin.

Duket se gjatë ditëve të izòlimit, dyshja i është futur punës dhe nuk e ka lënë kohën të shkojë dëm.

Pas 3 bashkëpunimeve, Rina dhe Sin Boy kanë menduar të punojnë së bashku për një album.Rina Balaj në lidhje me reperin Sin Boy? - Telegrafi

Madje, albumi është gati dhe reperët kanë surprizuar sonte fansat duke ndarë video nga këngët e tyre të reja në Instagram.

Albumi do të titullohet “MMalbum” dhe do të ketë plot 20 këngë, bashkëpunim mes dy partnerëve në muzikë dhe në jetë.Keeping it a secret, it is revealed how long Rina and Sin Boy have ...

Albumi ende nuk ka një datë lançimi megjithatë pritet të publikohet këto ditë.

“Gigi”, “Meredith” dhe “Tentacion” janë tre bashkëpunimet e mëparshme të çiftit që janë pritur mirë nga publiku, ndaj jemi të sigurt se edhe ky album do të ketë të njëjtin sukses!/IconStyle

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!