Një lëkundje   sizmike është ndjerë pak minuta më parë në vendin tonë. Sipas EMSC lëkundja sizmike ka rënë pranë Maliqit të Korçës dhe ka qenë me një magnitudë 3.2.

Sipas të dhënave në EMSC epiqendra e këtij térmeti ka qenë 108 km në lindje-perendim të Tiranës dhe 7 km në veri të Durrësit. Gjithashtu ka qenë 7 km në veri të qytetit të Korçës.

Nuk raportohet për asnjë dëm nga kjo lékundje që kishte një thellësi prej 10 km në detin Adriatik.

Kujtojmë se ekspertët kanë shpjeguar se pas lëkundjet e tërmetit të 26 nëntorit do të vijojnë për disa muaj dhe nuk ka vend për panìk.

Ajo që dihet me siguri është pániku që ka përfshirë njerëzit, shumë prej të cilëve kanë dalë nga shtëpitë edhe pse në këtë kohë pandemie nuk është e lehte.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!