Ronela Hajati dhe Young Zerka duket se i kanë dhënë fund marrëdhënies mes tyre.

Ata janë duke qëndruar të ndarë në karantinë, Zerka ndodhet në Korçë ndërsa Ronela në Tiranë.

Këngëtari ka festuar dje ditëlindjen dhe ajo që të biente në sy ishte mungesa e urimit nga ana e Ronelës.Young Zerka e pranon se është në lidhje me Ronela Hajatin - Telegrafi

Ndërkaq nga një kontroll në llogaritë përkatëse shohim se ata të dy nuk e ndjekim më njëri tjetrin në instagram.

Mesa duket karantina e paska ndarë çiftin edhe pse deri tani asnjë prej tyre nuk ka konfirmuar gjë.Indirectly, Young Zerka confirms his connection with Ronela Hajati ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!