Dj i famshëm Khaled është futur disa orë më parë në një video live nga shtëpia, për të kontaktuar me ndjékësit e tij në Instagram.

Për të qenë sa më pranë tyre, ai ka pranuar kërkesat e fansave për t’u futur në videon live me të, për të biseduar kështu nëpërmjet kamerës.DJ Khaled shuts down woman twerking on his IG live while he's ...

Mirëpo, e papritura ka ndodhur kur sapo është hapur kamera, një ndjékëse ka treguar të pasmet duke shokuar Dj Khaled.

Ajo ka nisur të bëjë twerk, ndërsa Dj ka mbuluar sytë me duar duke i kërkuar të flasë normalisht dhe të mos bëjë të tilla veprime.

“Të lutem, kam familje! Le të flasim me respekt”- i ka thënë disa herë Khaled, ndërsa vajza në fjalë s’ia ka vënë veshin aspak.

Ajo ka vazhduar të bëjë ‘twerk’ dhe madje lagu të pasmet me ujë, ndërsa Dj me sytë e mbyllur e injòroi në mënyrë epike.

Ai vetë e ka ndarë videon në llogarinë e tij në Instagram, ndërsa ndjékësit janë shkrirë së qeshuri dhe ky moment po bën xhiron e rrjetit.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!