Pas ndërprerjes për disa kohë të aplikimeve për kartat e identitetit dhe pasaportat, tashmë në kuadër të masave lehtësuese të shërbimeve, ka filluar puna për aplikimet e tyre.

Lajmin e ka bërë të ditur ministri i brendshëm ku tregon me detaje për procesin e aplikimit dhe masat që duhet të dinë qytetarët.

Qytetarët duhet të dinë se aplikimi kryhet pranë zyrave të koncesionarit dhe pranë zyrave të Komisariateve të Polìcisë.Aplikoni për karta identiteti, u skadojnë 1,4 milionë shqiptarëve ...

Për të shmangur radhët e gjata dhe rrezìkun nga koronavìrusi, aplikimi do të bëhet vetëm pas një caktimi të orarit, ku qytetarët do të paraqiten pranë zyrave të aplikimit.

Ministri Lleshaj në një nga pikat e aplikimit:

Dhe për këtë, duke filluar nga java tjetër do të jetë në dispozicion një aplikacion, i cili u mundëson qytetarëve, të aplikojnë duke caktuar paraprakisht orarin e paraqitjes pranë zyrës përkatëse, në Komisariatin e Policisë apo pranë koncesionarit ku aplikohet për pasaporta. Theksoj edhe njëherë se është e rëndësishme që paraqitja pranë zyrave të bëhet vetëm pasi është bërë aplikimi dhe pasi është marrë orari përkatës, përndryshe nuk do të ofrohet shërbim, pa këtë kusht të plotësuar.Aplikimet për pasaporta dhe karta, zyrat i gjeni hapur edhe të ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!