Mbrëmja e sotme duket se e ka bërë nostalgjik aktorin e njohur të humorit, Olsi Bylyku.

Ai ka ndarë me ndjekësit e tij në Instagram disa foto të vjetra të shumë viteve më parë, kur ishte ende një fëmijë.image

Aktori i ka shoqëruar fotot me shkrime me humor, ndërsa në sy na ra fakti që ai nuk ka ndryshuar aspak!

Olsi ka ruajtur të njëjtat tipare të fëmijërisë dhe në pozat e vjetra shfaqet thuajse me të njëjtën fytyrë që ka sot.image

I vetmi ndryshim për aktorin është fakti që tashmë ka mjekër.

Olsi po i kalon ditët e karantinës me partneren e tij Eglin dhe duket se izolimi në shtëpi i ka lidhur më shumë me njëri-tjetrin.

Madje, këto kohë ata kanë menduar edhe për martesën dhe jetën së bashku në të ardhmen.imageimage

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!