Një nga teoritë më të mëdha që është përfolur që kur u përhap CoVid-19, ka qenë se ky vìrus është krijuar nga dora e njeriut, për qëllime ende të pazbuluara.

Ndërkohë janë bërë studime të shumta që vërtetojnë të kundërtën, një prej të cilave ka cituar edhe profesor Tritan Kalo.Mjeku Tritan Kalo: Dy 'armët' kryesore si ta përballojmë me lehtë ...

Ai ka publikuar një pjesë të studimit në gjuhën angleze, teksa shkruan se kjo vjen si një përgjigje për fansat e teorive konspirative.

“Për fansat e teorive konspirative të Sars-Cov2/Covid-19.…E thonë Shërbimet Inteligjente Amerikane dhe jo unë…Komuniteti i Shërbimeve të Inteligjencës së SHBA ka zbritur në përfundimin se koronavìrus “nuk është prodhuar nga dora e njeriut ose i modifikuar genetikisht”…”, shkruan Kalo.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!