Kryeministri Edi Rama ka publikuar sot planin e rihapjes dhe lehtësimet që përfitojnë secila kategori nga kjo e hënë dhe për tre javë me radhë.

Ai ka bërë me dije se duke filluar nga data 11 maj do të hapen parukeritë, berberët, dentistët dhe dyqanet brenda qendrave tregtare.

Ndërsa që nga data 18 maj do të hapen baret dhe restorantet, por vetëm në ambjentet jashtë lokalit.

Por kreu i qeverisë theksoi se “ky plan do të ndryshojë, nëse dinamika e epidemisë ndryshon negativisht”.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!