Koronavìrusi ka pushtuar bota dhe kjo ka pasur ndikim të madh në shumë fusha.

Situata ndikoi edhe në Llotarinë Amerikane pasi të gjithë aplikantët që prisnin me padurim shpalljen e fituesve, do të duhet që të qëndrojnë ende në pritje.

Më 29 prill Departamenti Amerikan i Shtetit ka shtyrë me një muaj përgjigjet e rezultateve të Lotarisë Amerikane për vitin 2021.Lotaria Amerikane/ Ambasada nxjerr datat: Kur nisin aplikimet, por ...

Rezultatet ishin planifikuar që të dilnin në datën 5 maj, por për shkak të situatës së krijuar nga pandemia, do të dalin në datën 6 qershor.

Së fundmi, Ambasada e SHBA-së në Tiranë ka bërë një tjetër njoftim për të gjithë shqiptarët që kanë aplikuar për Lotarinë Amerikane.

Ambasada kërkon që të bëhet shumë kujdes nga mashtrimet, ndërsa shkruan se shtyrja e përgjigjeve të aplikimeve nga data 5 maj në 6 qershor nuk do të ketë impakt negativ.Kur fillojne aplikimet per Lotarine Amerikane 2020 | Portali ...

Njoftimi i plotë

“Departamenti Amerikan i Shtetit është duke e vonuar hapjen e kontrollit të statusit të regjistruesit për DV-2021, deri në datën 6 qershor 2020. Ky ndryshim është për shkak të përgjigjes tonë në lidhje me pandeminë COVID-19, e cila nuk do të ketë ndonjë impakt negativ në administrimin e DV-2021. Për të parë nëse janë përzgjedhur, të regjistruarit e DV-2021 do të mund të përdorin numrin e tyre unik të konfirmimit të dhënë në regjistrim duke kontrolluar online Kontrollin e Statusit të të Regjistruarve në faqen zyrtare të E-DV-së. Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve do të informojë pjesëmarrësit e përzgjedhur se si të aplikojnë për vizën e Lotarisë për veten e tyre dhe anëtarët e familjes së tyre. Të përzgjedhurit do të mund të mësojnë datën e tyre të intervistës për vizë duke hyrë tek Kontrolli i Statusit të të Regjistruarve” shkruan Ambasada.time.al - Lotaria amerikane 2020, ambasada njofton rregullat e ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!