Anullimi i dasmave në verë nga pandemia globale është bërë shkaku i débatit të radhës mes Labinot Tahirit dhe Leonora Jakupit.

Labinoti paralajmëroi protesta për këtë vendim pasi anullimi i dasmave sipas tij ndikon në ekonominë e këngëtarëve.

Nga ana tjetër Leonora Jakupi nuk pajtohet me Labin pasi sipas këngëtares “në këtë shtet ka njerëz më nevojtarë”  Fill pas kësaj nuk ka munguar edhe reagimi i Labinot Tahirit, i cili i është kundërpërgjigjur menjëherë.

“E bre Leonorë, shyqyr që paskan bërë një lajm për ty se rrallë të postojnë! Leonorë, për punën e bamirësisë skena çka flasim ndoshta më njeh, e aty kam reagu për diçka që se paske kuptuar se sa për raste me të vàrfëra që ka Kosova e që si din as Shteti e unë i di e merren me to, ti vetëm në TV mundesh me i pa! Harrova me të thënë mbase spo me përkraheshe mire, ke ba se tash mbas teje nuk dalin as kolegët e tjerë. Ditën e mirë Leonorë”, ka shkruar Labinot Tahiri.

Ky débat mesa duket ka hapur një zénkë mes dy artistëve. Vlen të përmendim që reagimi i Leonorës ka qenë shumë paqësor, e cila po mundohej thjesht të jepte këndvështrimin e saj në lidhje me këtë situatë duke menduar në radhë të parë për shëndetin dhe sigurinë e qytetarëve.

Ndërsa Labinot Tahiri nuk i ka kursyer fjalët për të duke e sùlmuar personalisht këngëtaren e njohur. Të dy artistët kanë qenë miq me njëri-tjetrin, por pas këtij dùbati nuk i dihet sesi do të jetë vazhdimi i shoqërisë së tyre.

Fatkéqësisht për shkak të pandemisë globale është lajmëruar që këtë verë do të anullohen të gjitha dasmat.

Lajm ky, i cili nuk është pritur mirë nga disa këngëtarë të dasmave. Një ndër ta është ish-deputeti i Kosovës, Labinot Tahiri, i cili paralajmëroi protésta pasi sipas tij nuk mund t’i anullojë dasmat për aryse se ka marrë kapar dhe tashmë atë kapar e ka harxhuar.

Ai ka vijuar më tej duke pretenduar se sipas tij ky vìrus dhe pandemi nuk ekziston dhe ky vendim për të anulluar dasmat ndikon negativisht në ekonominë e këngëtarëve.

Por jo të gjithë artistët i janë bashkuar mendimit të Labit dhe idesë së tij për të dalë në protéstë. Ka qenë këngëtarja e njohur Leonora Jakupi që ka reaguar duke u shprehur se nuk pajtohet aspak me Labin, pasi jeta e qytetarit është më e rëndësishme sipas saj. “Jeta e qytetarit është më e rëndësishme se gjithçka tjetër!

Një fjalë popullore thotë ‘çka të bëhet me të tjerët le të bëhet edhe me neve’. Në këtë shtet ka njerëz më të varfër e më nevojtarë të cilët nuk kanë mundësi as punë të thjeshtë të kenë. Për herë të parë nuk pajtohem me thirrjen e kolegut tim, Labinot Tahiri për protéstë”, ka shkruar ajo.

Këngëtarja e njohur Leonora Jakupi, e cila prej disa kohësh është shkëputur nga muzika, është kanatinuar në vilën e saj në Brezovicë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!