Turizmi është padyshim një nga fushat më të godìtura nga koronavìrusi, ku ndihet një krìzë e théllë.

Shumë fluturimë tashmë janë anùlluar dhe njerëzit për shkàk të krìzës ekonomike, por edhe për shkàk të frìkës kanë vendosur që të mos udhëtojnë.

Por ka disa vende në botë, që ofrojnë pagesë për pushuesit duke përfshirë që nga bileta e avionit deri tek hoteli që të shkojnë atje, për të pushuar. Ka qenë “The Sun”që ka bërë publike pikërisht këto vende dhe ato janë:

1.Siçilia

Nëse ju do të shkoni në Siçili do të keni 3 netë akomodim në hotel, si dhe biletat e muzeve dhe vendeve arkeologjike. Ndër të tjera do të paguajnë gjysmën e biletës së avionit.Siçilia të cilat kërkojnë të zgjedhin. Plazhet e Siçilisë ...

2.Meksikë

Dy netë falas ku përfshihen të gjitha shpenzimet për të dyja netët. Gjithashtu edhe zbritje të çmimit të biletës së avionit.

3.Japoni

Nëse keni ëndërruar gjithmonë që të shkoni në Japoni, mund ta shfrytëzoni këtë rast, pasi qeveria japoneze do paguajë gjysmën e çmimit të biletës së avionit, ndërkohë që po mendon lehtësira të tjera.JAPONI – Vala e të nxehtit rrit shqetësimin e autoriteteve ...

4.Bullgari

Në Bulgari plazhet do i keni falas, pra nuk do të keni nevojë të paguani për shezlonge.Top 10 best tourist attractions in Bulgaria

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!