Reperi Fero ra pre e hakerave disa ditë më parë të cilët i morën instagramin dhe postonin aty komente e foto të ndryshme.

Ata madje arritën deri aty sa ti kërkonin lekë reperit dhe madje postuan në instagram videon e një bisede ku Fero ju kërkonte ti kthenin instagramin, ndërsa hakerat i kërkonin lekë.Feros ia hakojnë Instagramin dhe e kërcënojnë me publikimin e ...

Disa ditë më pas Fero mundi të rimerte kontrollin e instagramit dhe të fshinte gjithë çfarë kishin postuar hakerat gjatë ditëve që kishin kontrollin e instagramit të tij.

Ndërsa sot ai ka vendosur t’ju përgjigjet pyetjeve të fansave dhe një prej tyre lidhej me hakerat.

Fansat e pyesin nëse e ka zbuluar kush ja ka vodhi instagramin dhe ai thotë: “Kismet pas pandemisë do ta zbulojmë edhe misterin e hakerit”

fero

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!