Artistët në Kosovë i janë bashkuar nga larg protestës kundër prishjes së Teatrit Kombëtar.

Teatri Kombëtar i Kosovës dhe ata në Gjilan, Gjakovë e Mitrovicë, kanë anuluar shfaqjet e planifikuara sot në shenjë solidariteti me situatën në Tiranë.

Në një njoftim zyrtar, Teatri i Kosovës bën me dije se është kundër vendimit për shembjen e Teatrit në Tiranë, pasi sipas tyre “teatri ka ekzistuar para nesh dhe do të ekzistojë përjetësisht”.Teatri Kombëtar, përgjigjia e Bashkisë Tiranë vërteton shkeljen e ...

“Në shenjë solidarizimi kundër shembjes së godinës së Teatrit Kombëtar në Tiranë, Teatri Kombëtar i Kosovës, Teatri i Gjilanit, Teatri “Hadi Shehu” – Gjakovë” , Teatri “Bekim Fehmiu” Prizren, Teatri “Adriana” – Ferizaj”, Teatri “Muharrem Qena” – Mitrovicë, Qendra Multimedia”, “Teatri Oda”, Teatri “Urban”, “Etno Teatri – Kukaj”, anulojmë shfaqjen “Skenderbeu ose dashuri dhe liri”, e cila ka qenë e planifikuar në kudër të kalendarit online / livestream.

Teatri ka ekzistuar para nesh dhe do të ekzistojë përjetësisht!

https://www.facebook.com/525429354192045/photos/a.527045420697105/2868736073194683/?type=3

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!