Ka ndërruar jetë në moshën 86-vjeçare aktori legjendar Fred Willard. Ka qenë vajza e tij Hope që ka konfirmuar lajmin e trìshtë për “TMZ”.

“Babai im ndërroi jetë paqësisht natën e kaluar në moshën 86 vjeçare. Ai vazhdoi të lëvizte, të punonte dhe të na bënte të lumtur deri në fund të jetës. Ai ishte i dashur për të gjithë”, tha ajo.

Të shumta kanë qenë rolet që Fred ka lënë gjurmë dhe që na ka bërë që të qeshim.Fred Willard, Comedy Veteran and 'Modern Family' Favorite, Dead at ...

Ai është i njohur për rolet e tij si në televizion, por edhe në filma. Disa nga filmat e tij më të njohur janë: “King of Hill”, “Mad About You”, “Hercules”, “Family Matters”, “Married With Children”, “Family Modern”, “Family Guy”, “Hey Arnold! ” ‘A minute ëith Stan Hooper’, “SNL”, “Everybody loves Raymond”, “Back to You” etj.

Ndërkohë kohët e fundit Fred Willard ishte pjesë e komedisë së njohur të Netflix të titulluar “Space Force”, së bashku me Steve Carell dhe komedian të tjerë.Fred Willard, Who Played Characters 'Gloriously Out of Their Depth ...

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!