Godina e Teatrit Kombëtar të Tiranës u shémb në mënyrë të tùrpshme nga një opéracion i beftë polìcor në orët e para të mëngjesit të 17 majit.

Sendet me vlerë të arkivave përfunduan në gjendje të mjérueshme.

Personat që shémbën godinën nuk e vunë ujin në zjàrr për objektet që ndodheshin brenda dhe ato u gjetën të hédhura në tokë si të ishin mbeturina.

Pasi të gjitha sendet me vlerë që duheshin ruajtur qëndruan si mbeturina në oborrin e teatrit “Turbina”, një kamion i ka marrë për t’i hedhur diku tjetër.

Megjithatë, duket se kamionin e kanë zënë màllkimet e qytetarëve dhe artistëve kundër shémbjes së teatrit, pasi ai është pérmbysur dhe një eskavator është përpjékur ta nxjérrë nga gropa.

Video e kamionit po bën sot xhiron e rrjetit, siç mund ta shihni më poshtë:

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!