Nuk është tashmë diçka e re dashuria që Jonida Maliqi ka për tatuazhet. Dhe siç dihet krahu i saj është i mbushur me tattoo.

Së fundmi ajo na ka treguar tatuazhin e radhës që ka bërë dhe qenka shumë i bukur, por edhe interesant në të njëjtën kohë. Tatuazhi i saj i ri ka dy lexime: “Hàte, Love” (Urréjtje, dashuri).

Pra këto dy terma që në jetë mesa duket shkojnë paralelisht dhe ndonjëherë është e vështirë t’i ndàsh nga njëra-tjetra.Image

Ndoshta Jonida pikërisht këta ka dashur të thotë nëpërmjet tatuazhit që ka gdhendur në krahun e saj se në një marrëdhënie ka gjithmonë dashuri, por shpeshherë edhe urréjtje.

Por në të njëjtën studio, Jonida Maliqi nuk ishte vetëm, por partnerin e saj Romeo Veshaj, i cili edhe ai bëri një tattoo në këmbë. Aktori nuk e ka zbuluar ende se çfarë tatauazhi bëri dhe nëse është pikërisht i njëjtë me atë të këngëtares dhe blogeres së njohur.

Çelësi sol ka qenë tatuazhi i parë për Jonida Maliqin, me anë të të cilit tregoi dashurinë e madhe që ka për muzikën.

Por ajo ka bërë edhe një tatuazh për djalin e saj Dan dhe s’kishte si të mos ndodhte ndryshe.

Nuk mungon edhe një tatuazh në trupin e Jonidës për të motrën e saj dhe për t’i treguar dashurinë e pakushtëzuar që ka për të, ajo vizatoi buzët e saj.

Tani në pritje të tatuazheve të reja të Jonidës pasi jemi të bindur që nuk do të ndalet me kaq dhe duhet të themi që janë vërtet kaq interesant dhe domethënës.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!