Dojna Mema është një nga moderatoret më interesante që shpeshherë rrémben vëmendjen me postimet dhe deklaratat e saj pa komplekse në rrjete sociale.

Ajo në Instagram komunikon me ndjékësit e saj nëpërmjet intervistës më të famshme të momentit që është “Ask me a question”.

Por paska dhe nga ata njerëz që mesa duket janë bezdisur nga ato dhe ka qenë vetë Dojna që e ka treguar. “Dikush më tha: Na çave kokën me ato pyetjet! I thash e kam talent”, ka shkruar Dojna.The two mistakes Dojna Mema makes most often!

Menjëherë pas kësaj ka ardhur një koment nga një ndjékës: “Ti je pak si shumë me dërrasa mangët”.

Dojna e ka publikuar këtë mesazh në InstaStory, e cila e ka falenderuar, por edhe i ka dhënë një mesazh shumë të rëndësishëm: “Faleminderit! Askush me dërrasa komplet nuk bëri ndonjë gjë të hajrit në jetë”

Dojna Mema edhe gjatë kësaj periudhe të vështirë për shkak të koronavìrusit nuk e ka ndalur programin e saj, sigurisht duke u përshtatur dhe duke sjellë gjëra argëtuese për të gjithë të rinjtë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!