Eric Tabach është një aktor dhe një gazetar i njohur amerikan, i cili ndër të tjera realizon video interesante në YouTube.

Ai ka zgjedhur që për secilin shtet përkatës të hulumtojë dhe të përzgjedhë personazhin më të famshëm apo më të ndjekur nga publiku i atij shtet, për t’i shkruar në Instagram.

Sigurisht që ka ardhur radha edhe tek Shqipëria dhe Eric ka kërkuar se cili është personazhi më i famshëm në Shqipëri dhe doli në konkluzionin se është Luana Vjollca.

Ai nuk ka ngurruar për t’i shkruar moderatores së njohur në Instagram. Teksa ka lexuar se çfarë ajo ka shkruar për veten e saj në bio në Instagram ku shkruan “moderatore, këngëtare dhe producente”, Eric i ka shkruar nëse “mund të prodhojmë diçka bashkë?”.

Eric i shkruan Luanës, për ta testuar nëse ajo do t’i kthejë përgjigje duke marrë parasysh faktin që edhe ai është një personazh mjaft i ndjekur dhe në fakt një gjë e tillë ndodhi.

Luana Vjollca i ka kthyer duke i shkruar “Si?”

Ajo çfarë ka rënë më shumë në sy është kopertina që Eric ka vendosur tek videoja e tij në YouTube dhe është biseda me Luanën, ku ajo është përgjigjur duke thënë se “Jam Kylie Jenner shqiptare”.

Nuk i dihet sesi ka vijuar biseda mes Luanës dhe aktorit të njohur pasi ai nuk e ka publikuar të gjithë bisedën me të, por pritet që ta publikojë më vonë dhe sigurisht që do jemi gjithë sy e vesh për ta parë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!