Olsi Bylyku prej kohësh tashmë është në një lidhje me Eglin, vajzën bukuroshe që i ka rrémbyer zemrën.

Aktori është shprehur disa herë në intervista për marrëdhënien e veçantë që kanë së bashku dhe këtë e tregojnë herë pas here edhe me ngàcmime e komente në fotot e njëri tjetrit.

Egli ka postuar një foto në instagram ku të bien në sy tiparet e saj të bukura dhe Olsi nuk e ka hùmbur rastin për ti bërë një koment mjaft pikant.

“Aaa sa gjynaf, gjithë kjo yll për Zotin, shkove more atë budallain”.

Egli i ka kthyer menjëherë përgjigje Olsit duke i shkruar: “Atë thuaj”, ndërsa e shoqëron komentin me emoji me fytyra që qeshin.

Komenti i Olsit dhe përgjigjia e Eglit kanë shkaktuar të qeshura mes miqve dhe ndjekësve të tyre, të cilët kanë vijuar me komente dhe batuta të ndryshme për çiftin. olsi

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!