Në momentin që Loredana po shijonte suksesin e arritur nga kënga e fundit në bashkëpunim me Capital Bra, një lajm i keq vjen për të.

Loredana rrezìkon të débohet nga Zvicra edhe pse ka vite që jeton aty. Ka qenë “Prive” që ka bërë me dije lajmin ku sipas saj shkàk është bërë që nuk ka një pasaportë zviceriane dhe Loredana aktualisht është qytetare kosovare.Reagon 52 vjeçarja zvicerane, pasi Loredana tha se paratë ia ka ...

Në vitin 2013, ajo thuhet se ka aplikuar për nënshtetësi zvicerane, por nuk e ka marrë atë dhe arsyeja mbetet e paqartë.

Nuk i dihet nëse në vendimin për ta débuar Loredanën ka ndikuar skàndali me çiftin zvicerian ku thuhet që reperja i ka vjédhur gati 900 mijë franga së bashku me të vëllanë.

Kjo çështje ende nuk është mbyllur, pasi reperja tanimë akùzohet për màshtrim. Loredana do të dalë sërish në gjyq në muajin qershor për t’u përballur me akùzat e ngritura nga çifti zviceran, të cilat ajo i ka mohuar duke pretenduar se asgjë nuk është e vërtetë.

By Juda

Leave a Reply

Your email address will not be published.

error: Alert: Content is protected !!